top of page

SKROTPRÆMIE

FÅ DEN HØJESTE SKROTPRÆMIE PÅ SJÆLLAND

Højest Mulige Skrotpræmie i Danmark

Hos Skrotbil Danmark kan du få op til 100.000,- i skrotpræmie når vi køber din skrotbil eller brugte bil! Efter en grundlæggende telefonisk dialog/gennemgang og vurdering af din bil, sender vi en kollega ud til dig, for at foretage en endelig vurdering. Såfremt at der ikke er noget ekstraordinært stort problem, så udbetaler vi det aftalte beløb, læsser skrotbilen, og kører derfra igen – Det er dejlig nemt og bekvemt!

 

– HOS OS KAN VÆLGE AT FÅ DİN SKROTPRÆMİE UDBETALT KONTANT, VIA BANKOVERFØRELSE ELLER GENNEM MOBİLEPAY.

 

Vi er en virksomhed med mange års erfaring indenfor skrotbil branchen, derfor kan du trygt overlade din bil til os. Ring  på 27 17 20 47 og få den bedste Skrotpræmie for din skrotbil.

 

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN ELLER RİNG ALLEREDE NU? DU KAN OGSÅ CHATTE MED OS, OG FÅ EN GOD PRİS MED DET SAMME.

HØJESTE SKROTPRÆMİE HOS OS UANSET OM DU AFLEVERE SELV BİLEN ELLER LAD OS HENTE DEN – DU BESTEMMER.

 

Vi afregner kontant, bankoverførelse eller gennem mobilepay, du bestemmer. Som hovedregel får du flere penge i hånden hvis du selv aflevere din bil hos os.

 

Ved at bruge kontaktformularen kan du skrive til os, og få den højeste Skrotpræmie for din bil. Når du afleverer bilen sammen med registreringsattesten til Skrotbil Danmark så, overtager vi ansvaret for køretøjet og ordner alt papirarbejdet. Og du får dine penge med det samme – Nemmere kan det ikke blive.

 

Vi sørger for at dine nummerplader bliver afmeldt, eller du kan vælge at få dem med hvis du hellere vil det.

Husk at se efter om de som køber din bil er registreret i CVR, og om de har en fysisk adresse. Ellers kan du  risikere at dine nummerplader bliver misbrugt på mange måder! F. eks kan de fylde benzin på deres køretøjer, og køre væk derfra, uden at betale, hvorefter at du hænger på regningen. De kan også få den ene parkeringsbøde efter den anden, Hvor du igen hænger på den. Så derfor gør dig selv den tjeneste, og sørg for at sælge bilen til os som naturligvis har et gyldigt cvr og en fysisk adresse.

  • GRATIS AFHENTNING

  • KONTANT AFREGNING

  • KØB AF ALLE SLAGS BILER

bottom of page