top of page

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller Ring 27 17 20 47

Tak for din besked. Den er nu afsendt.

Skrotpræmie

Skrotpræmie for din Skrotbil, Skrotpræmie bil 2024 

 

Skrotpræmie: Værd at vide når din bil skal skrottes du en høj skrotpræmie for din skrotbil, så er der et par ting du skal vide inden du begynder at lede efter en autoophugger. For eksempel er der stor forskel på hvor i landet du befinder dig. Et område med få autoophuggere, vil typisk være der hvor skrotpræmien er lavest. Men fortvivl ikke. Selvom du bor i et yderområde, er der stadig en rigtig god chance for at opnå Danmarks højeste skrotpræmie med 4skrotbil.net

Vi driver nemlig Danmarks største sammenslutning af autoriserede autoophuggere, og vores mission er at finde den autoophugger, der er villig til at betale mest for din gamle skrotbil. Uanset hvor i landet du befinder dig.

 

Vejen til den høje skrotpræmie

 

Værdien af din bil, her menes skrotpræmien, afhænger af en rækker punkter som du nemt selv kan følge. Det er ikke helt lige gyldigt hvilken autoophugger du vælger og det er også vigtigt at bilen er "klar" til at blive skrottet.

  1. Bilens stand har stor betydning for værdien af den endelige skrotpræmie. Jo mere hel bilen fremstår, jo højere skrotpræmie kan du opnå.

  2. Lad være med at sælge ud af dele på bilen. Dette gør at autoophuggerne ikke er villige til at byde så højt på din bil.

  3. Tag nogle gode billeder af bilen. Jo bedre bilen er dokumenteret, jo højere skrotpræmie har du mulighed for at opnå. 

  4. Vær ærlig når du beskriver bilen. Pointer gerne fejl.

  5. Sørg for at bilen har 4 hjul, kan trille og i øvrigt er tilgængelig. Ellers kan den ikke afhentes.

Skrotpræmien er som skrevet tidligere meget forskellig fra egn til egn og fra bil mærke til bil mærke, men her hos 4skrotbil.net bestræber vi os på at matche bilen med den rigtige køber. Det vil sige at vi finder den køber der ser merværdi i din bil og som er villig til både at byde mest men som også gerne kører langt efter bilerne. Vi behandler ca. 20.000 skrotbiler om året og servicere lige så mange glade bilejere, der alle sammen får op til 40% mere for deres skrotbiler. 

 

 

 

 

bottom of page