top of page

DKs Højeste  Skrotpræmie i Danmark

Skrotpræmie

Hos 4skrotbil Danmark kan du få op til 100.000,- i skrotpræmie når vi køber din skrotbil eller brugte bil! Efter en grundlæggende telefonisk dialog/gennemgang og vurdering af din bil, sender vi en kollega ud til dig, for at foretage en endelig vurdering. Såfremt at der ikke er noget ekstraordinært stort problem, så udbetaler vi det aftalte beløb, læsser skrotbilen, og kører derfra igen – Det er dejlig nemt og bekvemt!

 

– HOS OS KAN VÆLGE AT FÅ DİN SKROTPRÆMİE UDBETALT KONTANT, VIA BANKOVERFØRELSE ELLER GENNEM MOBİLEPAY.

 

Vi er en virksomhed med mange års erfaring indenfor skrotbil branchen, derfor kan du trygt overlade din bil til os.                   Ring  på 27 17 20 47 og få den bedste Skrotpræmie for din skrotbil.

 

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN ELLER RİNG ALLEREDE NU? DU KAN OGSÅ CHATTE MED OS, OG FÅ EN GOD PRİS MED DET SAMME.

HØJESTE SKROTPRÆMİE HOS OS UANSET OM DU AFLEVERE SELV BİLEN ELLER LAD OS HENTE DEN – DU BESTEMMER.

 

Vi afregner kontant, bankoverførelse eller gennem mobilepay, du bestemmer. Som hovedregel får du flere penge i hånden hvis du selv aflevere din bil hos os.

 

Ved at bruge kontaktformularen kan du skrive til os, og få den højeste Skrotpræmie for din bil. Når du afleverer bilen sammen med registreringsattesten til Skrotbil Danmark så, overtager vi ansvaret for køretøjet og ordner alt papirarbejdet. Og du får dine penge med det samme – Nemmere kan det ikke blive.

gyldigt cvr og en fysisk adresse.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller Ring 27 17 20 47

Tak for din besked. Den er nu afsendt.

bottom of page